- Preventie


- Parodontologie


- Esthetiek


- Orthodontie


- Prothetiek


- Kindertandheelkunde


- Endodontie


- Spoedgeval


ProthetiekKroon

Wanneer een tand ernstig aangetast is om om bepaalde esthetische resultaten te verkrijgen gebruiken we een kroon. Hiervoor moet een deel van de tand worden afgeslepen en vormt de kroon het nieuwe omhulsel. De tandarts kan de kleur en vorm kiezen om het gewenste resultaat te bereiken. Wij werken enkel met volkeramische kronen (dus geen metaal) omwille van de hogere esthetische eigenschappen en hebben hierin reeds meer dan 10 jaar ervaring.


Brug

Een brug zijn verschillende kronen aan elkaar vast en dit wordt gebruikt voor het "overbruggen" van verloren tanden. De tanden voor en achter de tand die ontbreekt, worden omslepen zodat de brug hierover past. Deze constructe wordt vastgecementeerd. Ook hier gebruiken we enkel volkeramische materialen.


ImplantatenEen implantaat is een metalen wortel die wordt ingeschroefd in je kaaksbeen. Dit kan gebeuren bij ons in de praktijk, bij de kaakchirurg of bij de parodontoloog. In overleg met u regelen wij voor u de beste oplossing. Implantaten kunnen gebruikt worden als tandvervanging, om een brug op te laten steunen of als klikprothese (zodat je prothese veel beter blijft vastzitten). De kostprijs is vrij hoog en wij maken op voorhand voor onze patiƫnten een duidelijke offerte zodat verrassingen uitblijven.
Implantaten plaatsen is niet pijnlijk en het is een bewezen technologie met minimale complicaties. Onze praktijk heeft reeds meer dan 10 jaar ervaring met implantaten.Uitneembare ProtheseOnze uitneembare protheses worden gemaakt met de modernste technieken, gecombineerd met de artisanale benadering doorgegeven van generatie op generatie tandartsen.

Copyright (c) 2012. Invident Bvba. All rights reserved.