Visie
meer info


Apparatuur
meer info


Patiënt
meer infoOnze praktijk staat voor kwaliteit in een aangenaam kader. Wij koppelen onze jarenlange ervaring aan nieuwe technieken om u de best mogelijke tandheelkunde aan te bieden.
In onze visie proberen we onze patiënten te begeleiden naar een levenslang behoud van een gezond gebit. Er is niets zo goed als wat de natuur zelf heeft gegeven, daarom focussen we op het voorkomen van problemen. Wanneer er toch gaatjes of tandvleesproblemen zijn of tanden verloren gaan, gebruiken we top materialen voor een zo optimaal mogelijk resultaat te bekomen.
Het voordeel van een groepspraktijk is dat we ook altijd onder elkaar advies kunnen inwinnen en zo voor de patiënt snel een 2de of 3de consult kunnen geven. We kunnen ook gebruik maken van elkaars sterke punten om u zo beter te helpen. Natuurlijk kan u, indien u dat wenst, ook altijd bij dezelfde tandarts terechtkomen om zo nog persoonlijker te worden geholpen.
Steriliteit en kwaliteit gaan hand in hand. We investeren veel moeite is adequate sterilisatieprocedures in onze praktijk. Instrumenten worden ontsmet, gewassen, ultrasoon getrild en gesteriliseerd (eventueel in verpakking). Zo kan u met een gerust gevoel behandeld worden.

Copyright (c) 2012. Invident Bvba. All rights reserved.