- Preventie


- Parodontologie


- Esthetiek


- Orthodontie


- Prothetiek


- Kindertandheelkunde


- Endodontie


- Spoedgeval

SpoedgevalUw kind heeft een tandtrauma.

Indien uw kind tandtrauma oploopt, dan belt u best onmiddellijk. Trauma's worden het best behandeld binnen het uur na het ongeval. Indien een definitieve tand wordt uitgeslagen of uitgevallen, raap hem dan steeds op bij de kroon, nooit bij de wortel en bewaar hem in een potje melk (de tand niet afspoelen of afwrijven)


Spoedgeval in de week.

Wij beschouwen een verwaarloosde mond niet als een spoedgeval.
Bent u een patient die zijn regelmatige controles volgt en waarbij ons behandelplan werd uitgevoerd, wordt u door ons wel zo snel mogelijk geholpen.
Wanneer u belt met een hevige pijnklacht, proberen wij u zo spoedig mogelijk te helpen. Wij zullen dan samen met u onze agenda (en dus ook die van de andere patienten) proberen aan te passen. Voor het behandelen van pijnklachten kunnen we geen rekening houden met uw voorkeur in verband met werk- of schooltijden.
Natuurlijk aanvaarden wij iedereen als patiƫnt, en als er een opening is in het uurrooster kan u vanzelfsprekend onmiddelijk bij ons terecht.

Spoedgeval in het weekend.

Tijdens het weekend is onze praktijk gesloten. U kan dan beroep doen op onze collegae tandartsen van wacht. De wachtdienst is een dienstverlening aan patienten om urgente pijn te bestrijden of verergering van een noodsituatie te voorkomen. De wachtdienst levert dus uitsluitend noodbehandeling .
Dit kan bijvoorbeeld zijn voor: pijn die met pijnstillers niet onder controle te krijgen is, een gezwollen wang, een ongeval met (mogelijk) tandletsel of nabloeding na een tandverwijdering.

- centraal nummer voor de wachtdienst: 0903/399 69 tarief: 1,5 euro per minuut Via dit centraal nummer wordt u doorverbonden met de dichtstbijzijnde tandarts van wacht.

- bereikbaar tijdens weekend en op wettelijke feestdagen tussen 9uur en 18uur.

Copyright (c) 2012. Invident Bvba. All rights reserved.