Visie
meer info


Apparatuur
meer info


Patiënt
meer info
U staat als patiënt natuurlijk op de eerste plaats voor ons. Het is, zeker als nieuwe patiënt, een beetje zoeken om wegwijs te geraken over het reilen en zeilen bij onze tandartspraktijk, vandaar deze uitleg.
Voor een afspraak kan u bellen op ons vertrouwde nummer: 012/23.11.22 .
Gelieve duidelijk te specifiëren waarom u een afspraak wenst en bij welke tandarts. Voor een controle kan het even wachten zijn, bij een probleem zoeken we de snelst mogelijke afspraak die voor u past.
Indien u een ernstige pijnklacht of spoedgval heeft proberen wij u de dag zelf nog verder te helpen. Moest er geen mogelijkheid zijn om u een afspraak te geven, of past het niet in uw agenda, kan u zich altijd op onze noodgevallenlijst laten noteren en bellen wij u op wanneer er een opening in de agenda is.
Gelieve ook altijd wijzigingen in adres,telefoonnummer en eventuele medicatie te melden.
Bij een eerste bezoek bespreken wij uitgebreid uw wensen en wat u verwacht van ons. We overlopen ook uw medische historiek en doen een grondige controle van uw mond. Daarna overlopen de mogelijke behandelingsmogelijkheden en indien nodig kunnen we u een offerte meegevenj en de verdere afspraken plannen.
De praktijk is geopend vanaf 8 uur 's morgens en we zijn telefonisch te bereiken tot 8 uur 's avonds.

Copyright (c) 2012. Invident Bvba. All rights reserved.