Visie
meer info


Apparatuur
meer info


Patiënt
meer info
Bij een moderne praktijk hoort moderne apparatuur.
Hoewel het werk nog altijd door de tandarts moet worden gedaan en het dus de kwaliteit van de "handen" van de tandarts is die het verschil maakt, is het noodzakelijk dat de tandarts zich omringt weet in een modern kader om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen.


Wij gebruiken reeds meer dan 10 jaar digitale RX fotografie om zo de stralingsbelasting voor onze patiënten zoveel mogelijk te beperken. 2 jaar geleden hebben we zelfs alle RX apparatuur vernieuwd om een nog betere beeldkwaliteit te verkrijgen. Sinds 2004 zijn we in het bezit van een digitaal OPG toestel wat ons toelaat om overzichtsfoto's te nemen van de volledige mond.


Wij gebruiken reeds meer dan 10 jaar lasertherapie in onze praktijk. Wij hebben het toptoestel van de firma Fotona bij ons staan. Dit toestel bevat 2 lasertypes waarmee we zeer efficiënt tandvleesbehandelingen kunnen uitvoeren, infectiehaarden ontsmetten en desgewenst boren.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sinds enkele jaren gebruiken we voor kanaalbehandelingen loupebril, mechanische preparatie technieken, elektronische lengtebepaling en lengtebepaling via digitale rx.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In onze sterilisatie ruimte gebruiken we een B-type sterilisator (voldoet aan de hoogste eisen).

Copyright (c) 2012. Invident Bvba. All rights reserved.